Achmea - Health Center
  Vestigingen   Ons Aanbod   Contact
  Facebook Icon   Youtube Icon   Twitter Icon
 
Beweeg je vrijer
 
Met gepaste trots maken wij onze nieuwe slogan bekend: ‘Beweeg je vrijer.’ Deze slogan geeft aan dat Achmea Health Centers een nieuwe weg inslaat. We gaan het helemaal anders doen. En daar wil ik u graag over informeren.
 
Om te beginnen laten wij, als eerste fitnessketen in Nederland, de verplichting los om een langlopend abonnement af te sluiten. De tijd dat u niet sportte maar wel betaalde, is hiermee definitief voorbij. Voortaan werken we met pakketten voor een korte periode. Zodat u zelf kunt bepalen hoe lang u bij ons wilt blijven.
 
‘Beweeg je vrijer’ wil ook zeggen dat u kunt sporten en ontspannen in uw eigen stijl en tempo. Met mensen zoals u. Alleen, in een groep, of samen met vrienden en vriendinnen. En hierbij kunt u kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Onze nieuwe pakketten zijn helemaal op maat gesneden. Gezond bewegen, met vriendinnen in vorm komen, je balans vinden, snel sterk worden: welk doel u ook heeft, u kunt het bij ons bereiken.
 
     
 
lekker naar buiten
 
Lekker naar buiten afbeelding
 
Nieuw is ook dat u voortaan met ons naar buiten kunt. Want waar kun je nu vrijer bewegen dan heerlijk in de frisse buitenlucht? Hardlopen, wandelen of oefeningen doen: het kan allemaal. En om alvast een tipje van de sluier op te lichten: we gaan rondom buiten sporten in de toekomst ook geweldige evenementen organiseren.
 
     
 
advies op maat
 
Advies op maat afbeelding
 
Bij al onze activiteiten bieden wij coaching op maat. Want wij geloven dat regelmatig bewegen, mentale ontspanning en verantwoord eten de beste basis vormen voor een goed en energiek leven. En daar willen wij u graag in ondersteunen. Zo helpen we u met het opstellen van concrete persoonlijke doelen en het bereiken hiervan.
 
     
 
bewegen waar, wanneer en met wie u wilt
 
Bewegen afbeelding
 
Dat kan straks ook thuis of onderweg. Want we breiden onze sterk vernieuwde website binnenkort uit. Iedereen krijgt dan een eigen online Health Center. Daar vindt u niet alleen uw resultaten, maar bijvoorbeeld ook tips en weetjes over bewegen, ontspannen en voeding. En u ziet bijvoorbeeld wie er allemaal nog meer bewegen en ontspannen bij uw Achmea Health Center.
 
Zo kunt u bij Achmea Health Centers voortaan helemaal in uw eigen stijl en tempo werken aan een gezonde en energieke basis. In een omgeving waar gastvrijheid, plezier en ongedwongenheid centraal staan.
 
Wilt u meer weten over alle nieuwe mogelijkheden, laat u dan inspireren op www.achmeahealthcenters.nl. En natuurlijk hopen we dat u weer eens bij ons langs wilt komen.
 
Met vriendelijke groet,
 
Anco van Geffen
Directeur Achmea Health Centers
 
     
 
kies de stijl
die bij u past
 
Goed bezig
 
Volop actief
 
Lekker in vorm
 
Sterk en fit
 
Bij Achmea Health Centers vinden we het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. En kan sporten zoals u het wilt. met wie u wilt. Doe de stijlwijzer en ontdek snel welke stijl het beste bij u past.
 
Doe de stijlwijzer
 
     
 
de voordelen
op een rij
 
 
-
u zit niet vast aan een verplicht langlopend abonnement
 
 
-
u kiest voor doelgerichte pakketten op maat
 
 
-
u beweegt altijd in uw eigen stijl en tempo
 
 
-
u kan binnen, buiten en thuis bewegen
 
 
-
u werkt ook aan uw mentale ontspanning
 
 
-
onze coaches staan altijd voor u klaar met persoonlijk advies
 
 
-
u wordt altijd gastvrij ontvangen in een ongedwongen omgeving
 
     
 
zoek een vestiging in de buurt
 
Wilt u weten of er een vestiging bij u in de buurt is?
 
Klik hier
 
 
Footer afbeelding Footer afbeelding Footer afbeelding Footer afbeelding